Sugar Cream Pie
Sugar Cream Pie by www.averiecooks.com,
Thé pïé ïs swéét, créâmy, thé téxtùré ïs cùstârd-lïké, ând ït rémïnds mé öf crèmé brûléé. It’s ïncrédïbly éâsy ând yöù dön’t nééd â mïxér. I ùséd â störéböùght pïé crùst ör mâké yöùr fâvörïté scrâtch crùst. Aftér bâkïng thé crùst för 10 mïnùtés, whïsk tögéthér thé fïllïng ön thé stövé, pöùr ït ïntö thé crùst, bâké för 10 möré mïnùtés, ând chïll thé pïé övérn
Prep Time: 10 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 30 minutes
Servings: 9 Servings
• öné 9-ïnch (4-cùp völùmé) déép-dïsh pïé shéll, thâwéd cömplétély (ör sùbstïtùté wïth yöùr fâvörïté hömémâdé bùttéry pïé crùst) ând blïnd-bâkéd
• 3 cùps whölé mïlk
• 1 1/2 cùps grânùlâtéd sùgâr
• 1/3 cùp cörnstârch
• 2 téâspööns vânïllâ éxtrâct
• 1/4 téâspöön sâlt, ör tö tâsté
• 3/4 cùp (1 1/2 stïcks) ùnsâltéd bùttér, dïcéd ïntö smâll cùbés
• cïnnâmön, för sprïnklïng
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
1. Préhéât övén tö 400F. Prïck pïé crùst ïn mâny plâcés wïth â förk ând bâké för âböùt 10 mïnùtés dïréctly ön thé övén râck, ör ùntïl lïghtly göldén bröwnéd âröùnd thé édgés; sét âsïdé tö cööl. Whïlé crùst bâkés, prépâré thé fïllïng.
2. Tö â lârgé héâvy-böttöméd sâùcépân, âdd thé mïlk, sùgâr, cörnstârch, vânïllâ, sâlt, ând whïsk tö cömbïné. Cöök övér médïùm-löw héât för âböùt 10 mïnùtés, ör ùntïl bùbblïng ând thïckénéd. Whïsk néârly cöntïnùöùsly thröùghöùt thé cöökïng pröcéss, ând néâr thé énd whén thé fïllïng ïs géttïng thïckér, whïsk cöntïnùöùsly tö âvöïd thé fïllïng fröm bröwnïng ât thé böttöm öf thé sâùcépân.
3. Add thé bùttér, whïsk tö cömbïné ùntïl méltéd, ând âllöw fïllïng tö böïl för ânöthér 1 tö 2 mïnùtés.
4. Add fïllïng tö pïé crùst, nötïng yöù wïll hâvé âböùt éxtrâ (I hâd âböùt 1 1/2 cùps éxtrâ). It’s gréât wârm, chïlléd âs pùddïng, ör yöù cân éxpérïmént by mâkïng ânöthér smâllér pïé ör târt.
5. Rédùcé övén témp tö 350F.
6. Plâcé pïé tïn ön â bâkïng shéét ând bâké för âböùt 10 mïnùtés, ör ùntïl bùbblïng géntly néâr thé édgé.
7. Câréfùlly plâcé pïé ön â wïré râck tö cööl för âböùt 1 höùr. Cövér wïth föïl ând réfrïgérâté för âböùt 8 höùrs, ör ùntïl pïé ïs chïlléd ând sét.
8. Evénly sprïnklé wïth cïnnâmön ând sérvé. Pïé wïll kéép âïrtïght ïn thé frïdgé för ùp tö 1 wéék.
Read More this full recipes at Sugar Cream Pie
Thé pïé ïs swéét, créâmy, thé téxtùré ïs cùstârd-lïké, ând ït rémïnds mé öf crèmé brûléé. It’s ïncrédïbly éâsy ând yöù dön’t nééd â mïxér. I ùséd â störéböùght pïé crùst ör mâké yöùr fâvörïté scrâtch crùst. Aftér bâkïng thé crùst för 10 mïnùtés, whïsk tögéthér thé fïllïng ön thé stövé, pöùr ït ïntö thé crùst, bâké för 10 möré mïnùtés, ând chïll thé pïé övérn
Prep Time: 10 minutes
Baca Juga
Total time: 30 minutes
Servings: 9 Servings
INGREDIENTS:
• öné 9-ïnch (4-cùp völùmé) déép-dïsh pïé shéll, thâwéd cömplétély (ör sùbstïtùté wïth yöùr fâvörïté hömémâdé bùttéry pïé crùst) ând blïnd-bâkéd
• 3 cùps whölé mïlk
• 1/3 cùp cörnstârch
• 2 téâspööns vânïllâ éxtrâct
• 1/4 téâspöön sâlt, ör tö tâsté
• 3/4 cùp (1 1/2 stïcks) ùnsâltéd bùttér, dïcéd ïntö smâll cùbés
• cïnnâmön, för sprïnklïng
KEEP GOING TO THE NEXT PAGE FOR INSTRUCTIONS
INSTRUCTIONS:
1. Préhéât övén tö 400F. Prïck pïé crùst ïn mâny plâcés wïth â förk ând bâké för âböùt 10 mïnùtés dïréctly ön thé övén râck, ör ùntïl lïghtly göldén bröwnéd âröùnd thé édgés; sét âsïdé tö cööl. Whïlé crùst bâkés, prépâré thé fïllïng.
2. Tö â lârgé héâvy-böttöméd sâùcépân, âdd thé mïlk, sùgâr, cörnstârch, vânïllâ, sâlt, ând whïsk tö cömbïné. Cöök övér médïùm-löw héât för âböùt 10 mïnùtés, ör ùntïl bùbblïng ând thïckénéd. Whïsk néârly cöntïnùöùsly thröùghöùt thé cöökïng pröcéss, ând néâr thé énd whén thé fïllïng ïs géttïng thïckér, whïsk cöntïnùöùsly tö âvöïd thé fïllïng fröm bröwnïng ât thé böttöm öf thé sâùcépân.
3. Add thé bùttér, whïsk tö cömbïné ùntïl méltéd, ând âllöw fïllïng tö böïl för ânöthér 1 tö 2 mïnùtés.
4. Add fïllïng tö pïé crùst, nötïng yöù wïll hâvé âböùt éxtrâ (I hâd âböùt 1 1/2 cùps éxtrâ). It’s gréât wârm, chïlléd âs pùddïng, ör yöù cân éxpérïmént by mâkïng ânöthér smâllér pïé ör târt.
5. Rédùcé övén témp tö 350F.
6. Plâcé pïé tïn ön â bâkïng shéét ând bâké för âböùt 10 mïnùtés, ör ùntïl bùbblïng géntly néâr thé édgé.
7. Câréfùlly plâcé pïé ön â wïré râck tö cööl för âböùt 1 höùr. Cövér wïth föïl ând réfrïgérâté för âböùt 8 höùrs, ör ùntïl pïé ïs chïlléd ând sét.
8. Evénly sprïnklé wïth cïnnâmön ând sérvé. Pïé wïll kéép âïrtïght ïn thé frïdgé för ùp tö 1 wéék.
Read More this full recipes at Sugar Cream Pie
574 Comment
Rated 5/151 based on 151 Customer Reviews
0 Response to "Sugar Cream Pie"
Posting Komentar